Sensitiv imago

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Sensitiv imago” title_align=”left” title_size=”h1″ title_color=”title” separator_style=”double”][dt_gap height=”25″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Hvad er Sensitiv Imago?

Den seneste forskning, der udføres af laboratorier i USA, Tyskland, Rusland, Japan har vist, at celler, væv og organer er strukturer, der besidder meget præcise bio-elektriske egenskaber. Det blev bevist gennem talrige tests, disse egenskaber kan drastisk ændres gennem patologiske processer.

slider2En Sensitiv Imago medicinsk diagnostisk enhed identificerer de patologiske processer, selv i de meget tidlige stadier, når de traditionelle metoder som ultralyd er ikke effektive.

Hver patologiske proces og hver afvigelse af homeostase har deres egen elektromagnetiske spektrum. Afhængig af specifikke frekvens, tilslutter sig Sensitiv Imago den frekvens elektromagnetiske impulser i dette organ._f_5005

Så enheden læser så at sige impulser fra den undersøgte person og derefter bearbejder vores proprietære program dataene og identificerer alle de patologiske processer som foregår i patientens krop.

Databasen i ​​Sensitiv Imago Bioresonance enhed indeholder modeller af alle patologiske processer. Sensitiv Imago automatisk sammenligner det elektromagnetiske spektrum af patientens organisme med målinger i sin database. Denne proces er meget lig det at læse stregkoder henne i supermarkedet. “Stregkoden” svarer til en elektromagnetisk omfanget af enhver proces i organismen.

sensitiv2I den afsluttende fase, vælger Sensitiv Imago automatisk metoderne til holistisk helbredelse og vurderer hvilke medicin- og kosttilskud som giver de bedste resultater baseret på patientens patologier.

Så Sensitiv Imago teknologien gør det muligt at få fuld forebyggende information om patientens helbred, lokalisere eventuelle tidlige skader inden for blot 1 time med en 96% præcision. Man kan endda give præcise prognoser for enhver udvikling eventuelle sygdomme måtte have i 1-5 år frem. Det er umuligt med nogen anden diagnostisk metode eller udstyr på planeten.

Vores dygtige medarbejdere Jasmin C. M. Rodriguez og Filip Madsen er begge certificerede Sensitiv Imago Terapeuter og du kan kontakte dem for mere information nedenfor.

Du kan også bestille tid ved at udfylde formularen nederst på siden, så kontakter vi dig.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]