Borreliose

[vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Borreliose” title_align=”left” title_size=”h1″ title_color=”title” separator_style=”double”][dt_gap height=”25″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Borreliose (Lyme disease) er en multi-symptomatisk sygdom, som ikke kun er vanskelig at behandle, men også har brug for en krævende diagnose på forhånd.

Ixodes

En levende skovflåt med en længde på 4 mm. Foto: André Karwath (2005)

Den overføres til mennesker ved bid af skovflåt, og den kan i alvorlige tilfælde føre til lammelser, hjerteforstyrrelser og nerveskader generelt.

Inkubationstiden er mellem 8 dage og 3 måneder. Ved det første stadie (4–6 uger) dannes en rødlig ring omkring stikstedet. Dette heles dog af sig selv i løbet af nogle måneder. Der vil opstå en influenzalignende periode med feber, hovedpine, forkølelse, ledsmerter osv.

Under stadie 2 (op til 6 måneder) kan der være meningitisagtige symptomer og nervelammelser med svigt af finmotorikken. Siden kan der også opstå kroniske ændringer i huden og sygdom i lymfesystemet.

Borreliose er en stor imitator af andre sygdomme og viser en utrolig række symptomer. Borreliose efterligner mere end 200 sygdomsmønstre. Således hører Borreliose, med ca. 60.000 til 100.000 udbrud om året, til de mest oversete smitsomme sygdomme i Europa.
Mere end 300.000 rammes hvert år af Borreliose i USA.

Behandling

Som en grundlæggende behandling af Borreliose anbefaler vi Bionic 880 fotonsystem sammen med Bionic BTN-2.bionic-1

Bionic 880 bruger den helbredende kraft af biofotoner til legalisering af hormoner og stimulering af celler. De udstrålede biofotoner absorberes af huden, formerer sig i kroppen og fordeler sig “anarkistisk”.

De spredes i nervesystemet via rygmarven op til hjernen og harmoniseres der, i den forstand at de forener produktionen af forskellige hormoner.

Bionic BTN-2Systemet er medicinsk certificeret og blev undersøgt i sin effektivitet ved International Institute for Biofysik eV, Neuss, med hjælp af reguleringsforanstaltende diagnostik af professor A. Popp.

Vores dygtige medarbejdere Jasmin C. M. Rodriguez og Filip Madsen har begge nøje fuldt professor A. Popp’s arbejde med Bionic 880 og du kan kontakte dem for mere information nedenfor.

Du kan også bestille tid ved at udfylde formularen nederst på siden, så kontakter vi dig.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]